maandag 25 juni 2012

ECC ambassadeursdag

 Bron: http://forkenning.blogspot.nl/


De jaarlijkse bijeenkomst van ECC ambassadeurs van het Ontwikkelentrum werd dit jaar gehouden op onze school. Mark van Vliet (zie afbeelding links) presenteerde er de Nieuwe app 'Blik op groen' met daarin de instructie video's. Besproken is verder: Het zoeken en vinden in de ECC is gebruiksvriendelijker geworden; de contentontwikkeling is publicatieneutraal en platformonafhankelijk; de startpagina van Groen Kennisnet / Ontwikkelcentrum komt ook in een performance voor mobiele apparaten; er komen qr code's op de praktijkkaarten en er wordt nieuw vmbo materiaal ontwikkeld, passend bij deze tijd.


Digiborden training
De drempel voor docenten is erg hoog om digiborden volledig te gebruiken. Ontwikkelcentrum wil met docenten aan de slag om het lesmateriaal op een pakkende manier op het digibord te presenteren. Mark van Vliet kan worden benaderd voor een pilot werken op SMART bord.

Afbeelding rechts:
Anke Visser gaf een presentatie over de Netwerkschool MBO Velp.
De school staat midden in de samenleving: grenzen tussen onderwijs, samenleving en bedrijfsleven vervagen. Lees meer over de Netwerkscholen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten