dinsdag 5 juni 2012

Groen Kennisnet

Groen Kennisnet, wat is dat nu precies? Een website met groene informatie? Wie zitten daar dan achter, waar komt de informatie vandaan en voor wie is deze website eigenlijk bedoeld? Deze video geeft uitleg.
GKN uitgelegd 
Groen Kennisnet is een website waar groene informatie in de vorm van artikelen, rapporten, video's en websites op een toegankelijke manier beschikbaar worden gesteld. De Groen Kennis Coöperatie (GKC) presenteert de video "Groen Kennisnet: dé betrouwbare en actuele bron van groene informatie", waarin Groen Kennisnet 'wordt uitgelegd'.

De informatie van Groen Kennisnet is beschikbaar voor een breed publiek. De doelgroep kan verdeeld worden over de zogenaamde 5 O's: overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en omgeving (burgers). Met Groen Kennisnet geeft de GKC vorm aan de realisatie van haar doelen: 'Leven lang leren', 'Kennis en innovatie' en 'Groene kennis voor burgers'.
De redactie van Groen Kennisnet krijgt ondersteuning van diverse partijen: De Bibliotheek van Wageningen UR, de Domeinprogramma's van de GKC, het Ontwikkelcentrum, Stichting Kennisnet en Sambo ICT.

Groen Kennisnet is een programma van de Groene Kennis Coöperatie en is te bereiken op www.groenkennisnet.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten