maandag 25 juni 2012

Apps

EHBO app van het Nederlandse Rode Kruis
iPhone schermafdruk 1

Weet wat je moet doen bij een ongeval! Met deze app heb je de juiste EHBO instructies altijd op zak.

Van brandwond tot valpartij, van vergiftiging tot verstuiking. Wat moet je doen? En vooral: wat moet je niet doen? Wil je snel en adequaat kunnen reageren, download dan deze EHBO app. De app geeft je kort en bondig instructies in geval van nood. Zo weet jij wat je moet doen!

Niet de mogelijkheid om verdere Eerste Hulp te verlenen? Met deze app vind je tevens de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post en heb je de mogelijkheid om direct 112 te bellen

 

WettenNL

iPhone schermafdruk 1Wettenbundel is een applicatie waarmee je snel toegang krijgt tot Nederlandse wetten en verdragen. Met Wettenbundel beschik je over een complete verzameling van de Nederlandse wetgeving. In één applicatie tref je de meest gebruikte wet- en regelgeving aan. Wettenbundel is een praktische en handzame applicatie en is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk.

Een internet connectie is bij Wettenbundel niet nodig, want alle wetten zijn ook offline beschikbaar. Daarnaast wordt alle wetgeving in de applicatie elke dag aangepast aan de meest recente wetteksten. Hierdoor is Wettenbundel zo actueel als de laatste wetswijziging.

Wettenbundel is gratis te downloaden in de App Store. Het Burgelijk Wetboek is hierna direct te bekijken. De Grondwet en de overige wettenbundels zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Met deze applicatie is het mogelijk om bladwijzers aan te leggen naar artikelen. Ook wordt er automatisch een geschiedenis bijgehouden waar u met de pijltjes doorheen kunt bladeren. Daarnaast is het mogelijk om het vorige en volgende artikel in een wet of regeling te bekijken, door naar links of rechts te "swipen".


Beide apps zijn gratis te downloaden via de Appstore


Geen opmerkingen:

Een reactie posten