maandag 22 februari 2016

Website maken

Bron: www.creatiefmetict.eu
 
Een eigen website maken is echt heel eenvoudig geworden. Op het internet vind je verschillende toepassingen waarmee je snel een professioneel ogende website kan maken.


Een bekende tool om een website te maken is WIX. Je maakt een account aan  en je kan aan de slag. Je kiest een van de vele sjablonen en voegt de onderdelen toe die je nodig hebt. Snel wat inhoud toevoegen en je hebt al een leuke website!
Een gelijkaardige toepassing is Weebly. Ook hier maak je een gratis account aan en begin je dadelijk te bouwen aan je eigen website. Statische pagina's, blogpagina's, een contactpagina, ... het kan allemaal! Net zoals bij Wix kan je hier tekst, afbeeldingen, video en zo veel meer toevoegen.


Geen hele website nodig? Je kan even goed 1 projectpagina op het internet plaatsen. Hiervoor heb je bijvoorbeeld TACKK. Met Tackk maak je eigenlijk een grote digitale flyer of één paginawebsite. Je plaatst blokken met tekst, afbeeldingen en titels onder elkaar tot je een projectpagina hebt.Ook de traditionele toepassingen om een blog te maken, zijn perfect voor je klas- of projectwebsite. Zowel Blogger als Wordpresszijn gratis. Met beide toepassingen kan je een blog maken, maar even goed een gewone statische website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten