dinsdag 2 februari 2016

WebsitesOnderwijsdatabank
De Onderwijsdatabank is hét informatiesysteem voor schoolpersoneel, onderwijsadviseurs, ouders, hulpverleners en beleidsmakers. Het biedt een actueel en volledig overzicht van alle voor het onderwijs relevante publicaties: van boeken en tijdschriftartikelen tot leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen. 


Gratis software
Voor bijna iedere PC en mobiele toepassing zijn gratis tools te vinden. Van de beste freeware en open source software en apps vind je hier een handig overzicht.
Kijk rond voordat je dure software of apps aanschaft, want hier kun je gratis alternatieven downloaden voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS en Windows Phone!  Kijk bijvoorbeeld bij kantoorsoftware voor gratis anti-plagiaat software. Op de site van het tijdschrift computer idee staat ook een overzicht van gratis software. Op de site ninite is het mogelijk om gelijktijdig gratis programma’s te downloaden.

Ten minute mail is een handige site voor als je niet je eigen email wil gebruiken bij het aanmelden op een site of het downloaden van software.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten