woensdag 24 april 2013

Groene kennissenbank

 
Groen Kennisnet wil met de Groene Kennissenbank, een nieuwe service, informatie over organisaties en personen in de groene kenniswereld ontsluiten. Samenwerken in netwerken wordt zo nog makkelijker.


Waar vind ik mijn collega’s? Waar vind ik bijvoorbeeld collega-docenten bosbouw? En wie ontwikkelt of verzorgt in aoc’s, het groene hbo of bij Wageningen Universiteit onderwijs in landschapsbeheer?
De Groene Kennissenbank – een nieuwe service van Groen Kennisnet – is een personendatabase die eind vorig jaar gelanceerd is. Gebruikers kunnen zich gratis registreren en zo collega-experts vinden.

Naast de gebruikelijke gegevens als naam, adres, woonplaats en contactgegevens (e-mail, telefoon) kunnen de gebruikers meer informatie in de database opnemen. Uiteraard gegevens van de organisatie waar je werkt, je werkkring, functie en expertises. In de database zijn op dit moment gegevens van een kleine 200 organisaties opgenomen. Daarnaast kun je een foto plaatsen en informatie over je persoonlijke netwerken toevoegen, zoals je eigen twitter timeline of linkedin-profiel. En als je dat wilt, kun je ook nog een aanvullende beschrijving toevoegen.
Groen Kennisnet wil met de Groene Kennissenbank informatie over organisaties en personen in de groene kenniswereld ontsluiten en zo onderlinge samenwerking in netwerken ondersteunen. De net gelanceerde Kennissenbank geeft gebruikers de mogelijkheid te zoeken op naam, organisatie of plaats. In volgende versies wordt veel meer mogelijk: zo komt er een koppeling met een database van alle projecten van de Groene Kennis Co√∂peratie. In een overzicht kun je  zien wie waar aan werkt en met wie.
Ben je nieuwsgierig. Ga naar de Groene Kennissenbank en meld u aan. Na registratie kun je je gegevens toevoegen of aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten