vrijdag 18 januari 2013

Groen Kennisnet

 
Wat heeft Groen Kennisnet te bieden en hoe wordt het gebruikt door docenten, leerlingen en studenten? Dat leest u in de GKN-nu, de E-zine Groen Kennisnet .


GKN-nu is een eenmalige uitgave van Groen Kennisnet die verschijnt in de vorm van een digitaal tijdschrift. U kunt GKN-nu downloaden vanuit Groen Kennis en bekijken op uw pc, Ipad en Iphone (ook Android). Voor een volledig weergave en werking op de Ipad moet u de E-zine bekijken in ibooks dat als download gratis beschikbaar is in de app-store.

De E-zine begint met een tour waarin u geïnformeerd wordt over de belangrijkste functionaliteiten van Groen Kennisnet . Een aanrader, want veel mogelijkheden van Groen Kennisnet zijn bij nogal wat gebruikers onbekend.

Daarnaast bevat GKN-nu 11 verhalen over onder andere de bijzondere zoekmachine, het onderwijsportaal, dossiers, dierenwelzijnsweb, en de nieuwe groene kennissenbank. Ook informatie over het bezoek aan Groen Kennisnet en de totstandkoming van content ontbreken niet in Groen Kennisnet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten