vrijdag 18 januari 2013

Tijdschrift ICT

 

4W is het wetenschappelijke tijdschrift van Kennisnet, met artikelen over opbrengsten en werking van ict in het onderwijs. Het richt zich op de algemene principes die verklaren waarom een ict-toepassing in een zekere context wel of niet werkt. Het kan gaan over ict voor leren, organiseren en professionaliseren. 4W brengt hiermee in kaart wat we weten over wat werkt met ict in het onderwijs, alsook welke praktijkvragen nog niet beantwoord zijn.

 
 
Voor onderzoekers biedt 4W een podium om in de Nederlandse taal kennis over te brengen naar de praktijk. Voor mensen uit de onderwijspraktijk biedt het verdieping van hun kennis over de opbrengsten en werking van ict en een actueel overzicht van wat we weten over ict in het onderwijs.
 
Elk kwartaal verschijnen de nieuwe artikelen gebundeld in een papieren editie. Vanaf begin 2013 zijn alle artikelen uit 4W ook volledig online toegankelijk op deze site. Je kunt hier dan gratis alle artikelen lezen, downloaden als PDF of ePub, of het tijdschrift direct bestellen. Je kunt je rechtsboven nu ook direct aanmelden dan krijg je bericht als 4W online staat en ontvang je het 4W tijdschrift elk kwartaal in je mailbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten