donderdag 13 juni 2013

App Groenkennisnet

Bron: www.groenkennisnet.nl

Er is de afgelopen maanden hard aan gewerkt, maar nu is hij er eindelijk: de Groen Kennisnet App voor iOS. Met de gratis app heeft u nu altijd en overal toegang tot al het openbare materiaal uit Groen Kennisnet, gewoon op uw iPhone of iPad.
Het team van Groen Kennisnet heeft samen met Wageningen UR (Alterra en FBIT) en een externe vormgever de app voor Groen Kennisnet ontwikkeld. Groen Kennisnet verzamelt en ontsluit kennis rondom voedsel en groen en de app creƫert een nieuwe mogelijkheid om deze kennis te ontsluiten en verspreiden.

Ruim aanbod

In de app kunnen nieuws, dossiers en video's van Groen kennisnet bekeken worden. Daarnaast kan er ook gezocht worden in de uitgebreide Groen Kennisnet collectie, waarbij de zoekresultaten met diverse filters verder verfijnd kunnen worden. De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store van Apple. Gebruikers met een iPhone of iPad kunnen via deze link de app installeren op hun toestel. De app is compatibel met iPhone 3GS en nieuwer, iPod touch 3de generatie en nieuwer en de iPad. Vereist wordt iOS 6.0 of nieuwer. De app is geoptimaliseerd voor gebruik met de iPhone 5. Mensen die (nog) geen iOS-apparaat hebben, kunnen via deze link al een indruk krijgen van de mogelijkheden van de app.

Android-versie in de maak

Gebruikers van smartphones en tablets op basis van het besturingssysteem Android moeten nog even geduld hebben. Dit najaar wordt gestart met de ontwikkeling van een versie voor Android. Tot die tijd hebben zij uiteraard wel gewoon met behulp van hun internetbrowser toegang tot Groen Kennisnet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten