dinsdag 6 november 2012

Beeldenbank ziekten plagen en onkruiden


Bron: www.groenkennisnet.nl
 
Vaste bezoekers van de beeldenbank ziekten, plagen en onkruiden moeten misschien even wennen. De beeldenbank is afgelopen weekend vernieuwd in de stijl van Groen Kennisnet. De beeldenbank maakte deel uit van Groen Kennisnet, maar had tot nu toe een andere vormgeving. De inhoud van de beeldenbank is niet veranderd, alleen het uiterlijk.
Het menu zit nu aan de rechterkant. Bij de beschrijvingen van aantastingen, natuurlijke vijanden of planten zijn de beelden naar boven geplaatst zodat ze wat sneller opvallen.

De beeldenbank is het resultaat van verschillende projecten waarin docenten van diverse groene onderwijsinstellingen en onderzoekers van Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (PPO) samenwerkten. In 2004 werd de eerste versie gelanceerd. Daarna is de beeldenbank steeds aangevuld en uitgebreid. De laatste uitbreiding is van afgelopen jaar toen beelden van natuurlijke vijanden werden toegevoegd.

De beeldenbank trekt vooral in het groeiseizoen een groeiend aantal bezoekers, soms bijna 20.000 per maand (70.000 pageviews). Naast leerlingen en studenten gebruiken ook veel telers, adviseurs of hobbytuiniers de beeldenbank.


Bekijk de vernieuwde beeldenbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten